Kunstuitleen

Art Gallery Daleman bezit een interessante collectie voor kunstuitleen.
Een systeem voor iedereen die graag regelmatig van kunstwerken wisselt. Uw interieur krijgt gelijk een ander aanzien als u wat kunstwerken vervangt en dat geldt evenzo voor kantoor- en ontvangstruimtes. Wij hebben het u makkelijk gemaakt door de hele uitleen collectie hieronder aan u te tonen. De huurtermijn is 6 maanden en u kunt daarna altijd beslissen om de periode te verlengen, van kunstwerken te wisselen of tijdelijk even te stoppen. Geen verplichting, wel een grote keuze.

Hoe werkt kunstuitleen?
Bij de detailgegevens van een kunstwerk staat de prijs daarvan vermeld. De huurprijs is 3% per maand van deze aankoopwaarde. Voor u wordt 2% gereserveerd als spaartegoed en 1% is de feitelijke huur. Bij de huur van nog een kunstwerk of bij de wisseling van het huidige exemplaar, wordt de eerdere 2% gewoon meegenomen in uw spaartegoed. Dit spaartegoed is 2 jaar geldig en u kunt het dan besteden aan de aankoop van een geleend kunstwerk of aan een ander kunstwerk uit onze collectie. Het spaartegoed kan niet worden uitbetaald. De eenmalige inschrijving kost € 25,- voor behandeling en administratie kosten.
Naar keuze kunt u via automatische incasso per maand, kwartaal of 6 maanden betalen. Als kunstuitleen klant houden wij u automatisch op de hoogte van collectie wijzigingen en aanbiedingen. Wilt u meer informatie?
Gaat u dan even naar CONTACT.

Kunstuitleen

Subcategories

Er zijn 154 producten.

Item 1-24 van 154 in totaal item(s)

Actieve filters