Lijstenmakerij Daleman blijft in beweging
Daleman en kunst zijn onafscheidelijk. Al jaren toonaangevend als lijstenmaker, waarbij alle vormen van schilderkunst vakkundig omlijst worden, is de kennis over kunst enorm gegroeid. Uiteraard zijn er veel contacten met kunstenaars en kunstliefhebbers, waarbij veel kennis en ervaring wordt gedeeld. Daarbij komen onderwerpen als soort verf, de keuze van het doek en het raamwerk regelmatig voorbij. Zo is Daleman inmiddels ook gespecialiseerd in de restauratie en het schoonmaken van schilderijen.

Kunstenaars voelen zich thuis bij Daleman
Dat ligt niet alleen aan de boven omschreven kwaliteiten maar ook aan de intense belangstelling voor kunst en de interesse in de kunstenaar en zijn/haar inspiraties. Intussen beheert Daleman een grote kunstcollectie voor zowel verkoop als kunstuitleen opgebouwd. Diverse kunstenaars exposeren in de winkel en daar is ook het initiatief ontstaan om deze webwinkel in het leven te roepen. Zo blijft de kennis van en de ervaring met kunst en kunstenaars niet alleen beperkt tot de omgeving rond de beide winkels, maar kan heel Nederland profiteren van het brede aanbod en de vakkennis van Daleman. Buiten deze overzichtelijke website is iedereen van harte welkom in de beide winkels voor advies, om de aanwezige kunstwerken te bekijken en natuurlijk om ook te bestellen.
Wel even deze tip: Als u een bepaald kunstwerk wilt bezichtigen, neemt u dan eerst even contact op. Dit in verband in welke van de twee winkels het zich bevindt.

Nieuwe producten
U kunt van ons verwachten dat wij onze collectie met regelmaat actualiseren. Dat doen wij om open gevallen plaatsen door verkoop of verhuur in te vullen met nieuwe kunstwerken. Wij breiden de collectie echter ook verder uit. Deels door nieuwe kunstwerken aan te schaffen en deels door kunstwerken die nog in het bezit van de kunstenaar zijn, op deze website te presenteren. In alle gevallen zult u ook daarvan alle relevante informatie aantreffen, zoals de naam van de kunstenaar, de prijsklasse en de maat.
Wilt u uw keuze eerst in een van onze winkels komen bezichtigen is het advies dat u eerst even contact met ons opneemt.